Много е трудно да знаеш какво да правиш, когато той

...
 
Много е трудно да знаеш какво да правиш, когато той
Коментари Харесай

8 умни неща, които да направиш, когато той не пише с дни

 

Много е мъчно да знаеш какво да правиш, когато той не се обажда и не изпраща известия в продължение на дни, а ти към този момент си влюбена в него.

Не сте сигурна дали би трябвало да се свържете с него в обществените мрежи или да му се обадите.

Трудно намирате отговор на толкоз доста въпроси, които ви минават през главата, само че не можете да намерите решение.

 

 Не се тормозете повече, тъй като има решение за всеки проблем.

 

 

Ще посочим единствено няколко от най -умните неща, които можете да извършите, когато той не изпраща известия дни наред.

 

 

Не го търсете първа при никакви условия

 

Ако той не ви е писал с дни, евентуално ще се побъркате и ще желаете да знаете какво се случва с него. Със сигурност ще желаете да му се обадите или да му изпратите SMS, само че повярвайте, това е най -лошото нещо, което можете да извършите.

 

Не губете достолепието си и не тичайте след човек, който явно не се интересува от вас. Ако означавате нещо за него, той ще се погрижи да ви изпрати известие, тъй като знае, че мислите за него.

 

Дори не мислете за него

 

Ако той е спрял да дава отговор на вашите известия, би трябвало да знаете, че нещо не е наред. Ако един мъж се интересува от дадена жена, той ще желае да прекара колкото се може повече време с нея. Ще й се обажда и ще й изпраща известия, с цел да види какво прави. Ще постави старания да я завоюва. Ще прави хубави неща за нея, тъй че тя да се усеща специфична.

 

Така че, в случай че той не мисли за вас, за какво би трябвало да мислите за него? Защо да притеснявате хубавата си глава за мъж, който не може да реши какво желае? Заслужавате мъж, който ще ви обича и приема такива, каквито сте.

 

Забавлявайте се и се уверете, че го знае

 

Ако той е изгубил интерес и не ви написа дълго, не трябва да се притеснявате, тъй като това не е огромна работа. Ако той ви е наранил и се чувствате извънредно, не му позволявайте да го види. Вместо това се забавлявайте и се уверете, че той го знае.

 

Можете да публикувате някои луди фотоси от нощта си в обществените мрежи или да вършиме луди неща пред приятелите му. Те сигурно ще му кажат, че са ви видели и че сте се забавлявали.

 

Може би това извънредно възприятие, че губи интерес към вас, няма да изчезне просто по този начин, само че най-малко ще се забавлявате и ще забравите за него за известно време.

 

 

Съсредоточете се върху себе си

 

Най -доброто нещо, което можете да извършите, когато той не изпраща известия дни наред, е да се концентрирайте върху себе си. Ако го беше грижа, той щеше да се увери, че го знаеш.

Ако някой не ви кара да се чувствате добре, би трябвало да го пуснете. Знам, че първоначално може да е малко мъчно, само че след известно време ще благодарите на себе си, че сте взели вярното решение.

Вместо да стоите у дома и да се чудите за какво не се обажда той, излезте с приятелите си и се насладете на живота.

 

Игнорирайте го, в случай че ви се обади

След като дълго време не ви е потърсил, в случай че го направи въпреки всичко, не отговаряйте! Ако той е твърдоглав, можете да му вдигнете, само че единственото нещо, което би трябвало да му кажете, е, че е трябвало да постави малко старания и че държанието му не е нещо, което в миналото ще търпите в една връзка.

Трябва да дадете ясно да разбере, че не сте жена, която може да завърти към дребния си пръст, че той може да продължи живота си, тъй като не планирате да губите даже минута от скъпото си време с него.

 

Покажете му какво е изгубил

 

Това значи, че би трябвало да бъдете най -добрата версия на себе си. Облечете убийствените дънки, забавлявайте се както в никакъв случай до момента и се наслаждавайте на. Ако го видите в клуба или кафето, действайте като най -щастливия човек в живота.

Каквото и да вършиме, не му доставяйте удоволствието да види какъв брой сте засегнати, тъй като той не беше там. Ако той е бил задоволително малоумен, с цел да си тръгне, би трябвало да си задоволително интелигентна, с цел да го пуснеш.

 

 

Приемете обстоятелството, че е изгубил интерес

 

Ако не сте се чували с него от дни, би трябвало да приемете случилото се. Трябва да знаете, че мъжете в никакъв случай няма да пренебрегват жена, в случай че се интересуват от нея. Така че, в случай че той е един от тези, които са почнали нещо и в този момент не изпраща SMS, просто знайте, че е изгубил интерес.

Не се тормозете за какво това се е случило. Не мислете, че всичко е по ваша виновност. Не е. Той е просто човек, който не може да реши какво желае. Оставете го да продължи с живота си и вие правете всичко по силите си, с цел да се насладите на вашия.

 

Знайте своята стойност

Ако сте изправени пред обстановка, в която той не ви изпраща SMS с дни, последното нещо, което би трябвало да извършите, е да обвините себе си. Не би трябвало да мислите, че всичко е по ваша виновност и че вие ​​сте казусът във.

Поради всички тези неща би трябвало да знаете цената си. Ако знаете каква жена сте, няма да страдате толкоз доста.

Ако имате задоволително самочувствие и храброст да го пуснете, ще се оправите.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР